Warmathon Menno's Droomteam

 

De warmathon lopen ten voordele van Menno's Droom, samen met andere sympathisanten? Dat kan! Want samen lopen is veel leuker dan alleen!!

Tijdens de warmathon in Genk, op dinsdag 18 december tussen 14 en 20 u loopt het Menno's Droomteam mee!
 
En ook jij kan je aansluiten hierbij!
Deelnemen kost 15 €, waarvan 10 € integraal aan Menno's Droom geschonken wordt. De resterende 5 euro (inclusief 21% BTW) dekt je verzekering als deelnemer, water bij het finishen en geeft je recht op een officieel Warmathon-startnummer.
Schrijf je in via de warmste week
https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen?c=genk
Vervolgens kies je Menno's Droom als goede doel. Maak de keuze 'aansluiten bij een bestaande groep' en vul de groepscode van Het Menno's Droomteam in: MENN16186
Let op: Wij sluiten onze groepsinschrijving af op woensdag 28 november.
Meer info:
Je moet zelf voorlopig niets betalen, wij laten je nadien weten op welke rekening je de 15 euro dient te betalen.
Bij niet-betaling annuleren we de inschrijving.
 
Ik kan niet naar Genk komen, maar wil graag meelopen ten voordele van Menno's Droom?
 
Schrijf je via deze weg individueel in voor één van de andere steden. https://dewarmsteweek.stubru.be/artikels/schrijf-je-in-voor-de-warmathon
Vervolgens kies je Menno's Droom als goede doel.

Vanaf dit jaar kan je je zelf gekozen goed doel nog een extra financieel duwtje in de rug geven door je bijdrage te verhogen, bovenop je inschrijving. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtstreeks naar Menno's Droom gaat.

Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan ditingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie. Bij de Warmathon kunnen geen fiscale attesten uitgereikt worden.  

 

Ik wil graag lopen in een Menno's Droom shirt, kan dat? 

Het zou heel mooi zijn, moesten we veel Menno's Droom shirten zien op de Warmathon. De T-shirten zijn te verkrijgen aan 10 euro/stuk, en op deze manier steun je onze VZW nog een beetje extra.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn shirts voor kinderen en volwassenen beschikbaar.