Music for life: Acties

 

Zwemmathon '18

Zwemmathon 2018

Doe mee met Zwemmathon'18!
Tijdens het weekend van 24 en 25 november 2018 organiseren HOZT en HRC voor de tweede maal een zwemmathon voor Music for Life in zwembad Sportoase Stede Akkers te Hoogstraten. Dit jaar doen we, net zoals vorig jaar, mee voor Kom op tegen Kanker, maar we gaan ook geld inzamelen voor Menno's Dream. Zij bieden onvergetelijke vakanties aan voor kinderen met kanker en hun families. Jammer genoeg hebben onze clubs met beiden al te maken gehad.
We hopen daarom jullie massaal te kunnen verwelkomen op onze Zwemmathon'18 vanaf zaterdag 24 november (16u) tot zondag 25 november (16u). Voor 5 euro per persoon kan je in je eentje baantjes komen trekken of deelnemen als groep. DJ’s zullen de volle 24 uur aan het zwembad zorgen voor de nodige ambiance en er zal een foodtentje zijn om de dorstigen te lessen en de hongerigen te spijzen

 

MVC Rockt

MVC Rockt

Rockavond voor mensen met en zonder beperking.

Snoepzakkenverkoop

 

snoepezak

Verkoop van lekker snoepzakken aan 5 euro/stuk.

Bestellen kan door een email te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De snoepzakken kunnen afgehaald worden in Tuilt of we kunnen ze opsturenper post (portkosten worden aangerekend) of we kunnen onderling iets afspreken om de zakken tot bij jou te krijgen.