Music for life: Acties

 

Zwemmathon '18

Zwemmathon 2018

Doe mee met Zwemmathon'18!
Tijdens het weekend van 24 en 25 november 2018 organiseren HOZT en HRC voor de tweede maal een zwemmathon voor Music for Life in zwembad Sportoase Stede Akkers te Hoogstraten. Dit jaar doen we, net zoals vorig jaar, mee voor Kom op tegen Kanker, maar we gaan ook geld inzamelen voor Menno's Dream. Zij bieden onvergetelijke vakanties aan voor kinderen met kanker en hun families. Jammer genoeg hebben onze clubs met beiden al te maken gehad.
We hopen daarom jullie massaal te kunnen verwelkomen op onze Zwemmathon'18 vanaf zaterdag 24 november (16u) tot zondag 25 november (16u). Voor 5 euro per persoon kan je in je eentje baantjes komen trekken of deelnemen als groep. DJ’s zullen de volle 24 uur aan het zwembad zorgen voor de nodige ambiance en er zal een foodtentje zijn om de dorstigen te lessen en de hongerigen te spijzen

 

MVC Rockt

MVC Rockt

Rockavond voor mensen met en zonder beperking.

Snoepzakkenverkoop

 

snoepezak

Verkoop van lekker snoepzakken aan 5 euro/stuk.

Bestellen kan door een email te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De snoepzakken kunnen afgehaald worden in Tuilt of we kunnen ze opsturenper post (portkosten worden aangerekend) of we kunnen onderling iets afspreken om de zakken tot bij jou te krijgen.

Kerstboompjes for Life

 46513283 1914922328557043 8132602458527498240 n

Volledig versierde kerstboompjes worden verkocht aan €10 per stuk door 7 studenten van de UHasselt.

 

Tuilterrun

tuilterrun2018

Basisschool SBS Tuilt organiseert een sponsorloop. De leerlingen zoeken sponsors en lopen samen de Tuilterrun door en rond onze school.

 

Prinsessen Photobooth

 
Mennos droom promo
 

Wij zijn 5 meisjes gepassioneerd door cosplay en kinderen. Wij kruipen in de huid van bekende personages uit verschillende sprookjes en films. Met ons talrijk inlevingsvermogen brengen wij deze magische verhalen tot leven! 

Voor Menno's droom willen wij graag als bekende personages geld inzamelen door een Photobooth met als reden: wij hebben een groot hart voor kinderen!

 
Kindjes kunnen tegen betaling van een klein prijsje met enkele prinsesjes op de foto!
 
Koekenbak 5C Hamont
 
Koekenbak Hamont 2018
 
Koekjes, cakejes ... bakken en op allerlei plaatsen verkopen. Onze slotactie is de kerstmarkt in Hamont.
 
 
Er zit iets goed in je brood
 
Er zit iets goed in je brood
 

Koop een brood in de AH van Zonhoven en steun de Warmste Week!

We schenken 25 cent per brood aan de Warmste Week.

lekkerste kantoorbezoek 2018
 
In de CM kantoren van Lommel, Neerpelt, Overpelt en Peer verkopen we cakejes aan 1 euro per stuk tijdens onze zitdagen.

 

Handwerk, warme choco en smoutebollen

seniorenresidentie keerbergen
 
Tijdens onze kerstmarkt (15.12) gaan we handwerk en speciale chocomelk verkopen en op 22.12 bakken we zelf smoutebollen in onze residentie te Keerbergen.
 
Kersttruien verkoop
 
WW Poetsbureau 1
 
Verkoop van Kersttruien op het hoofdkantoor omwille van Kersttruiendag.
 
Omschakelingsactie PDC-EDC
 
WW Poetsbureau 2
 
Wij als Het Poetsbureau hebben een actie opgezet om zoveel mogelijk bestaande klanten te laten omschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques.
Voor elke klant die de omschakeling heeft gemaakt in de periode van 31/08/2018 t.e.m. 31/11/2018 hebben we €5 die we vanuit Het Poetsbureau graag willen storten
naar Menno's Droom. uiteraard krijgen de bestaande klanten die omgeschakeld zijn ook een cadeautje, namelijk een Subito krasbiljet van €1.