Music for life: Veelgestelde vragen

ACTIES

IK WIL EEN ACTIE ORGANISEREN. HOE ZAMEL IK GELD IN?

Je organiseert een actie met de intentie om geld in te zamelen voor Menno’s Droom VZW.

Welke actie je organiseert bepaal je natuurlijk zelf!. Een wafelbak, fuif, drankverkoop,… aan jou de keuze! De opbrengst van je actie stort je integraal aan de Koning Boudewijnstichting, die dit geld integraal overmaakt aan onze  vzw.

 

HOE REGISTREER IK EEN ACTIE  VOOR MENNO’S DROOM VZW?.

Via http://dewarmsteweek.stubru.be/ registreer je jouw actie. In de lijst met goede doelen kies je Menno’s Droom VZW. (rubriek Welzijn) en je geeft alle details van je actie door via het invulformulier op de website.

 

WIE KAN ER EEN ACTIE ORGANISEREN?

Je kan een actie alleen of met meerdere personen organiseren. Je moet wel steeds 1 persoon opgeven als contactpersoon.

Je kan dus ook een actie organiseren met je bedrijf, organisatie, vereniging, familie, buren, vriendenclub,….

 

WANNEER MAG IK EEN ACTIE ORGANISEREN?

Tussen 18 september en 23 december 2019. De registratie van jouw actie kan vanaf 18 september 2019

 

HOE HOU IK STUDIO BRUSSEL OP DE HOOGTE VAN MIJN ACTIE?

Met je login kan je altijd je gegevens over je actie veranderen of bijwerken op musicforlife.be.

Na deze wijziging moet je actie wel opnieuw worden goedgekeurd door Studio Brussel.

 

HOE KOMT ONZE ACTIE IN AGENDA OP DEWARMSTEWEEK.BE?

Met je login van dewarmsteweek.be kan je aangeven of je actie een openbaar evenement is en of het in onze agenda mag verschijnen.

 

INFORMEER IK MENNO’S DROOM VZW?

Dit zou natuurlijk heel leuk zijn maar is uiteraard niet verplicht. Maar als je ons op de hoogte brengt van je actie kunnen wij natuurlijk helpen met wat extra publiciteit via onze website, facebook of andere kanalen. Je actie mag je bij ons kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

WARMATHON

KAN IK DE WARMATHON LOPEN VOOR MENNO'S DROOM

Nieuw dt jaar is dat je zelf kiest voor welk goed doel je loopt/stapt/jogt. Een deelname aan de warmathon kost 15 euro per deelnemer.

10 euro gaat integraal en belastingvrij naar Menno's Droom. De resterende 5 euro (inclusief 21% BTW) dekt je verzekering als deelnemer, water bij het finishen en geeft je recht op een officieel Warmathon-startnummer.  

Vanaf dit jaar kan je je zelf gekozen goed doel nog een extra financieel duwtje in de rug geven door je bijdrage te verhogen, bovenop je inschrijving. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtstreeks naar Menno's Droom gaat.

Het bedrag bepaal je zelf. Er zijn geen minima of maxima. Je kan ditingeven op de betaalpagina bij het afsluiten van je registratie. Bij de Warmathon kunnen geen fiscale attesten uitgereikt worden.  

 

IK WIL GRAAG LOPEN IN EEN MENNO'S DROOM SHIRT, KAN DAT?

Het zou heel mooi zijn, moesten we veel Menno's Droom shirten zien op de Warmathon. De T-shirten zijn te verkrijgen aan 10 euro/stuk, en op deze manier steun je onze VZW nog een beetje extra. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. t je login van dewarmsteweek.be kan je aangeven of je actie een openbaar evenement is en of het in onze agenda mag verschijnen.Er zijn shirts voor kinderen en volwassenen beschikbaar. 

 

KETNET KOEKENBAK

HOE KAN IK ALS KLAS EEN KOEKENBAK DOEN VOOR MENNO'S DROOM

Ook Ketnet organiseert dit jaar een grote actie voor de warmste week. Zit jij in een warme klas? Trek dan aan de mouw van je juf of meester en bak metje klas koekjes voor Menno's Droom.

Via http://dewarmsteweek.stubru.be/ registreer je jouw KETNET koekenbak. In de lijst met goede doelen kies je Menno’s Droom VZW. (rubriek Welzijn) en je geeft alle details door via het invulformulier op de website.